ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική /  προπληρωμένη κάρτα όλων των τραπεζών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις κάρτες (πιστωτικές / χρεωστικές / προπληρωμένες**). Όλες οι συναλλαγές προστατεύονται από τα μέγιστα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας που εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής.

Δυνατότητα πληρωμής:
– μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
– με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

2. Πληρωμή με αντικαταβολή (+1,50€)

Σε περίπτωση επιλογής εξόφλησης της παραγγελίας σας με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση +1,50 ευρώ είτε η παράδοση γίνει με courier είτε με μεταφορική εταιρεία. Φροντίζετε πάντα να έχετε το ακριβές ποσό καθώς δε δύναται οι ταχυμεταφορείς να επιστρέψουν χρήματα. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500,00 ευρώ θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε καταθέτοντας χρήματα σε τράπεζα, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο 210 9939968 είτε στο 6989424027.Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να μας αποστείλετε το παραστατικό κατάθεσης με email στο info@grimaneli.gr στο οποίο θα αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας. Τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής βαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα. Σε αντίθετη περίπτωση η αποστολή δεν θα πραγματοποιείται και το χρηματικό ποσό θα επιστρέφεται, αφού παρακρατηθούν 4 € που είναι τα έξοδα της διατραπεζικής συναλλαγής. Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

 

---

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραγγελίες εντός Ελλάδας

Όλα τα προϊόντα του eshop είναι διαθέσιμα προς παράδοση σε όλη την Ελλάδα μέσω courier ή μεταφορικών εταιρειών.

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η χρέωση είναι μηδενική. Τα ογκώδη αντικείμενα παραδίδονται επί του πεζοδρόμιου. Αν επιθυμείτε παράδοση μέσα στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση, μπορεί να καταστεί εφικτό.

Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ και μέχρι 10 kg η χρέωση είναι 4,00 ευρώ και η παράδοση γίνεται με courier. Για προϊόντα άνω των 10 kg η χρέωση είναι 7,00 ευρώ και η παράδοση γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία θα σας ενημερώσει για τον τρόπο παράδοσης της παραγγελίας καθώς και τον αριθμό αποστολής της για την άμεση αναζήτηση της παραγγελίας σας.

Το μεταφορικό κόστος μιας αποστολής μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να καθορίζεται από το ογκομετρικό βάρος και όχι από το πραγματικό της. Ο διεθνής τύπος υπολογισμού του ογκομετρικού βάρους είναι (μήκος x πλάτος x ύψος / 5.000).